Over Indogo

"A journey of a thousand miles begins with a singe step."

De eerste crowdfund acties met Nederlands-Indische thema’s die inmiddels van de grond zijn gekomen zijn succesvol gelanceerd.
Onder eigen oproepen op facebook en nieuwsbrieven bijvoorbeeld of op andere bekende Nederlandse crowdfundwebsites.

Maar het kan beter..

Wat nou als er en een unieke crowdfundwebsite specifiek voor Indische cultuur of thema’s zou zijn? Want een dergelijk platform bestaat nog niet.
Een hub die donaties en financieringen makkelijk maakt voor je projecten die je wilt waarmaken. Je kan je eigen vrienden, familie en community inschakelen om jou projecten te steunen en zo een positieve verandering teweeg brengen in de wereld om je heen.

Niet meer afhankelijk zijn van subsidies, maar een welkome aanvulling om je projecten te voorzien van budget in relatief korte tijd.

Dit is IndoGo!

Een camagne platvorm voor culturele projecten, boek publicaties,  evenenten, kunstprojecten, muziek clip funding en meer.

Zie dit platform niet als “gratis geld”, maar als een platform waarbij je jou community laat weten welk tof project jouw bezighoud en waarvoor je een bijdrage vraagt. En als je dan 30 dagen bezig bent met een campagne, dan krijg je van je publiek zoveel feedback dat dit jou verder helpt met je idee en kan je polsen of jou idee überhaupt in goede aarde valt.

Crowdfunding of liever gezegd communityfunding is een tool om je ideeën te testen, verder te ontwikkelen en je project te lanceren, zodat je meteen op de kaart gezet word.

Ik help je daarbij en geef je de strategieën die mij hebben geholpen met het behalen van mijn project eerste project. Dit platform heb ik van de grond af aan gebouwd om de Indo community te voorzien van een tool die het je makkelijker maakt je ideeën leven in te blazen en jouw publiek te bereiken.

Niet afhankelijk van deadlines voor tijdrovende ondernemingsplannen die je moet schrijven voor de aanvraag van financieringen en subsidies.

Crowdfunding is hier om te bloijven en IndoGo is de eerste die als platform lanceert om jouw ideëen waar te maken.

Foto Armando Ello

Armando Ello
Initiatiefnemer.

Facebook Comments

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!